Rüyada kovalanmak ve yakalanmak

Rüyada kovalanmak ve yakalanmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kovalanmak ve yakalanmak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Rüyada kovalanmak ve yakalanmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada kaynanaya yakalanmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaka kartı görmek dertlerinin dermanını bulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Rüyada annesini yakarken görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle babaya yakalanmak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak büyük düşüneceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine yorulur.

Rüyada güvercin yakalayıp bırakmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, saygısını toplayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments