Rüyada ince hastalığa yakalanmak

Rüyada ince hastalığa yakalanmak eşler arasına kara kedi gireceğine, imkânsızı başaracağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine alamet eder.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada hastalığa yakalanmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine inanılır.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments