Rüyada korkarak kaçmak saklanmak

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret eder.

Rüyada korkarak saklanmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, imkanlarının artacağına delalettir.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işarettir.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak tatsızlık olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Rüyada birinden korkarak kaçmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada korkarak kaçmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına inanılır.

Rüyada korkmadan kaçmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret eder.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments