Rüyada korkarak saklanmak

Rüyada korkarak saklanmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada korkarak saklanmak gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada korkarak saklanmak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor ateş yemek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada ölmekten korktuğunu görmek endişelerinin son bulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada korktuğu için ağlamak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kızının korktuğunu görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada köpekten korktuğunu görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zenginliğinin süreceğine inanılır.

Rüyada güney koreli görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments