Rüyada aşık olduğun kızı görmek

Rüyada aşık olduğun kızı görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kızı gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada aşık olduğu kızı görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel kıza aşık olmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet eder.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek epey bir zarara uğrayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kıza aşık olduğunu görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments