Rüyada asansörle binaya çıkmak

Rüyada asansörle binaya çıkmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada asansörle binaya çıkmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle binaya çıkmak kişinin bundan zarar göreceğine, işlerinin yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada asansörle bir yere çıkmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada asansörle göklere çıkmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalettir.

Rüyada asansör çıkmak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binip çıkmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments