Rüyada asansörle bir yere çıkmak

Rüyada asansörle bir yere çıkmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına delalet eder.

Rüyada asansörle bir yere çıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda özel hayatınızda ilişkileriniz gelişebilir.

Rüyada asansörle bir yere çıkmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, en yukarılara çıkacağına yorulur.

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada asansöre binip çıkmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet eder.

Rüyada asansör çıkmak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle inip çıkmak bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments