Rüyada köpeğin kafasını kesmek

Rüyada köpeğin kafasını kesmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, tabiri caizse can bulacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada köpek kafası kesmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, insanlardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada köpek kafasını kesmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bebek kafası kesmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada atın kafasını kesmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada eşinin kafasını kesmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek çekilen zahmetin sona ereceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kılıçla kafa kesmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments