Rüyada köpeğe kemik vermek

Rüyada köpeğe kemik vermek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik vermek gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğe kemik vermek muradın yerine geleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Rüyada köpek kemiği görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik atmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeklere kemik vermek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada köpeklere kemik atmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek kemikleri görmek parasal krizler yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemik yemek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments