Rüyada kemik yemek

Rüyada kemik yemek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kemik yemek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Rüyada ölü kemiği yemek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına yorulur.

Rüyada kemikli et yemek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tavuk kemiği yemek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemikli et yemeği görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kemik yemek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada insan kemiği yemek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemikli et görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el kemiği görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments