Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına inanılır.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret eder.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak büyük kazançlar sağlayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak hastalığının düzeleceğine, borçların sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada ispanyolca konuşmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments