Rüyada konuşmadığın birinin evine gitmek

Rüyada konuşmadığın birinin evine gitmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi planlarınız konusunda endişelendirebilirler.

Rüyada konuşmadığın birinin evine gitmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada küstüğün kişinin evine gitmek sıkıntılarının daha da artacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiği insanın evine gitmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada evine gidememek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, kulluk derecesinin artmasına rivayet eder.

Rüyada ölünün evine gitmek hakkını alacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada imamın evine gitmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments