Rüyada imamın evine gitmek

Rüyada imamın evine gitmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Rüyada imamın evine gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Rüyada imamın evine gitmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde imam görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanın evine gitmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek evine gitmek çok sorunlu günler geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeyhin evine gitmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin evine gitmek herhangi zarara uğramayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin evine gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments