Rüyada konser bileti görmek

Rüyada konser bileti görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, insanlardan takdir toplayacağına, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Rüyada konser bileti gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Rüyada konser bileti görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konsere çıkmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini konserde görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada konserde şarkı söylemek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir ünlünün konserine gitmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ünlü birinin konserine gitmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada konser vermek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına yorulur.

Rüyada konser görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments