Rüyada kendini konserde görmek

Rüyada kendini konserde görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini konserde gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada konsere çıkmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ünlünün konserine gitmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada konser bileti görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birinin konserine gitmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada konser vermek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, zamandan da kar edeceğine işaret eder.

Rüyada kendini konserde görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konserde şarkı söylemek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle konsere gitmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments