Rüyada eski komşunun evine gitmek

Rüyada eski komşunun evine gitmek azalacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada eski komşunun evine gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada eski komşunun evine gitmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu evine gitmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada komşusunun evine gitmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada komşunu evine gitmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evine gitmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işarettir.

Rüyada eski komşuya gitmek işlerinde yenilikler yapacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada eski komşunun evini görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet eder.

Rüyada eski evine gitmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments