Rüyada komşunu hamile görmek

Rüyada komşunu hamile görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, bütçesinin daralacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunu hamile gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sinirlerinin yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşumu hamile görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada hamile komşu görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sabrını zorlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile komşusunu görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada hamile komşunu görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunu hamile görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızını hamile görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments