Rüyada komşumu hamile görmek

Rüyada komşumu hamile görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşumu hamile gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada komşu kızını hamile görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulur.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek hasta ise bakacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile komşu görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalettir.

Rüyada komşunu hamile görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, mutlu olacağına ve güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşu kadını hamile görmek afiyette olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet eder.

Rüyada hamile komşunu görmek şeytana uyacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments