Rüyada komşu kızını öpmek

Rüyada komşu kızını öpmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, düşünmeden adımlar atayacağına alamet eder.

Rüyada komşu kızını öpmek gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Rüyada komşunun kızını öpmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kızını öpmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada komşunun karısını öpmek kazancının azalmayacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada komşunu öpmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş komşunun elini öpmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu kadını öpmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Rüyada komşunun elini öpmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kızını gelin görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments