Rüyada komşunun kızını öpmek

Rüyada komşunun kızını öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada komşunun kızını öpmek gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada komşunun kızını öpmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kızını öpmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun elini öpmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun karısını öpmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada komşu kadını öpmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş komşunun elini öpmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunu öpmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada komşu kızıyla öpüşmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments