Rüyada komşunu öpmek

Rüyada komşunu öpmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Rüyada komşunu öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Rüyada komşu kadını öpmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada komşu kızını öpmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş komşunun elini öpmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunu öpmek sağlığının geri geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun elini öpmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun karısını öpmek yeni bir yol tutulacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını öpmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalettir.

Rüyada komşunun evini taşımak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments