Rüyada kolu ağrımak

Rüyada kolu ağrımak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kolu ağrımak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Rüyada kolu ağrımak işlerinin azalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerinin ağrıdığını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işini layığı ile yerine getireceğine işarettir.

Rüyada karın ağrımak hiç hesapta olmayan bir seyahate, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başının ağrıdığını görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin dişinin ağrıdığını görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Rüyada dişini ağrıdığını görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtı ağrımak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments