Rüyada kırmızı kurbağa görmek

Rüyada kırmızı kurbağa görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, işlerinin hemen hallolacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı kurbağa gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Rüyada kırmızı kurbağa görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek her şeyin yolunda gideceğine, rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kurbağa görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek sabrını zorlayacağına, her zaman sevgi göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments