Rüyada başkasını bilezik taktığını görmek

Rüyada başkasını bilezik taktığını görmek isteklerin yerine geleceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını bilezik taktığını gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret eder.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bilezik taktığını görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burma bilezik taktığını görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına yorulur.

Rüyada birinin bilezik taktığını görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işarettir.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments