Rüyada güneşte terlemek

Rüyada güneşte terlemek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, azap çektiğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada güneşte terlemek gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada güneşte terlemek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşten terlemek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına rivayet eder.

Rüyada sırılsıklam terlemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına inanılır.

Rüyada sıcaktan terlemek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin terlediğini görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada sırtı terlemek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su gibi terlemek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments