Rüyada koltuk altını temizlemek

Rüyada koltuk altını temizlemek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altını temizlemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Rüyada koltuk altını temizlemek rızıksız kalacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada koltuk temizlemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı temizlemek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işarettir.

Rüyada koltuk altında kılı görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında yara görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments