Rüyada koltuk altında kılı görmek

Rüyada koltuk altında kılı görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, işlerinin baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kılı gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerin hayranlığını kazanabilir, dikkatlerini çekebilirsiniz ya da daha fazla toplum önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altından kıl almak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalettir.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments