Rüyada koltuk altında yara görmek

Rüyada koltuk altında yara görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çevresinin genişleyeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altında yara gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Rüyada koltuk altında yara görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altında çıban görmek çarelere kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altından kıl almak şansının kötüye gideceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının koltuk altını görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında tüy görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada koltuk altında çok kıl görmek iyi haberler alınacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hansa

Rüyamda koltuk altında bir sürü kıl olduğunu uzamış olduğunu kesmek istedigimi, ama arasında tırnak gibi birseyin çıktığını onu da çıkarmaya çalışırken kanadigini gördüm.

Demet

Rüyada Koltuk altımda bir yara vardı ve içi kurtlanmıştı hatırladığım sadece bu ne anlaöa gelir acaba