Rüyada koltuk altında sivilce görmek

Rüyada koltuk altında sivilce görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, mülkiyetinin de artacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında sivilce gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada koltuk altında sivilce görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altında beze görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada koltuk altında çıban görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, para yatıracağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine inanılır.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altında saç görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada koltuk altını temizlemek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments