Rüyada koltuk altında kıl görmek

Rüyada koltuk altında kıl görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altında kıl gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına inanılır.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments