Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek işini büyüteceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altından kıl almak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altında kıl görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments