Rüyada kolda derin yara görmek

Rüyada kolda derin yara görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yüzünde güller açacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda derin yara gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Rüyada kolda derin yara görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına inanılır.

Rüyada kolunda derin yara görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin yara görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakta derin yara görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada kolunun yara olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işarettir.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada kolda yara izi görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda yara olduğunu görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments