Rüyada kolda bilezik görmek

Rüyada kolda bilezik görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, karanlığın biteceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda bilezik gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının kolunda bilezikler görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasını kolunda bilezik görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin kolunda bilezik görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna burma bilezik takmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ömür boyu başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, işlerinin azalacağına işaret eder.

Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments