Rüyada birinden kol saati almak

Rüyada birinden kol saati almak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, iyi habere alamet eder.

Rüyada birinden kol saati almak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada kırmızı kol saati görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saat takmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada antika kol saati görmek geriye doğru gideceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada metal kol saati görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kol saati görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada kol saati takmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kol saati bulmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalettir.

Rüyada kol saat bulmak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments