Rüyada kol çantası aldığını görmek

Rüyada kol çantası aldığını görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına işarettir.

Rüyada kol çantası aldığını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kol çantası aldığını görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kolunda çanta görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kol çanta görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol çantası görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işarettir.

Rüyada kol çantasını unutmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kol çanta görmek büyük bir yenilgi alacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol çanta görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kol çantası görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments