Rüyada güzel koktuğunu görmek

Rüyada güzel koktuğunu görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına yorulur.

Rüyada güzel koktuğunu gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada güzel koktuğunu görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kokmuş kıyma görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet eder.

Rüyada kendinin koktuğunu görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, onları rahat ettireceğine yorulur.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş balık yemek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada kokmuş et yemek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet eder.

Rüyada öpüşüp koklaşmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, bereketli günler geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments