Rüyada kokain almak

Rüyada kokain almak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kısmetinin de açılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kokain almak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada kokain bulmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Rüyada kokain almak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada kokain görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kokain satmak kötü haberler alınacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kokain çekmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına tabir olunur.

Rüyada kokain kullandığını görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada kokain içmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments