Rüyada kokain çekmek

Rüyada kokain çekmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kokain çekmek gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada kokain çekmek rızkın da ömür boyu süreceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kokain satmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada kokain içmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kokain görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kokain almak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine inanılır.

Rüyada kokain bulmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kokain kullandığını görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kazancın düşeceğine inanılır.

Rüyada film çekmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments