Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, bir ömür olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, geçim derdi yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Rüyada eski kocanın karısını görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının eski karısını görmek yeni işlere girileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kocası karısını aldatmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, alım gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada kocanın karısını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments