Rüyada kocasının başka kadını öptüğünü görmek

Rüyada kocasının başka kadını öptüğünü görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, verimli olacak işler yapacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başka kadını öptüğünü gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada kocanı başka kadınlarla görmek işinde itibar edineceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işarettir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kocasının başka kadını öptüğünü görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek çok hayır duası alacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments