Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek üçüncü gözünün açılacağına, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada kocanla ayrıldığını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasından ayrıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine inanılır.

Rüyada kocayla ayrılmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasıyla ayrıldığını görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma rivayet eder.

Rüyada kocasından ayrılmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments