Rüyada kocasını bıyıklı görmek

Rüyada kocasını bıyıklı görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, koltuğunun da yükseleceğine, rahat nedir öğreneceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını bıyıklı gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada kocasını bıyıklı görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, gelirinin de artmayacağına tabir olunur.

Rüyada kocayı bıyıklı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada birinin bıyık kestiğini görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bıyık temizlemek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği bıyıklı görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ağdayla bıyık almak hak yolundan uzaklaşacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyık kıllarının almak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments