Rüyada birinin bıyık kestiğini görmek

Rüyada birinin bıyık kestiğini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bıyık kestiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada birinin bıyık kestiğini görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bıyık kestirmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bıyık bıraktığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bıyıklarını görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu bıyıklı görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kızda bıyık görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada bıyıklı adamlar görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments