Rüyada kocanı asker görmek

Rüyada kocanı asker görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine delalettir.

Rüyada kocanı asker gördüyseniz:

  • Size yararı dokunabilecek kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada kocasını asker görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada kocayı askere göndermek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kafa dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın askere gittiğini görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, birçok iş kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada kocanı asker görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulur.

Rüyada kocanı askere göndermek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını askere giderken görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet eder.

Rüyada kocasını askerde görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments