Rüyada kocasını asker görmek

Rüyada kocasını asker görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını asker gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Rüyada kocasını askere gittiğini görmek onlardan büyük hayır göreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını askerde görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada kocasını asker olarak görmek şeref ve haysiyetin artacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işarettir.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanı asker görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın askere gittiğini görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının asker olduğunu görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kocasını askere giderken görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments