Rüyada kocaman yatak görmek

Rüyada kocaman yatak görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kocaman yatak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada kocaman yatak görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman karpuz görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman yumurta görmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kurbağa görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman kuşlar görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman karınca görmek sıkıntılar son bulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada kocaman makas görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, işinde en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bit görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments