Rüyada kocaman kuşlar görmek

Rüyada kocaman kuşlar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işte sivrileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulur.

Rüyada kocaman kuşlar gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada kocaman kuşlar görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada kocaman timsah görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada kocaman böcek görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman karga görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalettir.

Rüyada kocaman arı görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada kocaman kurt görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada kocaman siyah böcek görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman balıklar görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments