Rüyada kocaman şeftali görmek

Rüyada kocaman şeftali görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntı çekeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, güç alacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman şeftali gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kocaman şeftali görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine yorulur.

Rüyada şeftali tohumu görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeftali ve elma görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacında şeftali görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine inanılır.

Rüyada buzdolabında şeftali görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Rüyada şeftali kokusu duymak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan şeftali yemek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali bahçesi görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments