Rüyada kocaman erik görmek

Rüyada kocaman erik görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, korkularından kurtulacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman erik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada kocaman erik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman göz görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman elma görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Rüyada kocaman deve görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kocaman incir görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Rüyada kocaman balıklar görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kocaman siyah örümcek görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments