Rüyada kocaman burun görmek

Rüyada kocaman burun görmek çok büyük özgüven kazanacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, manevi mutluluğu tadacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman burun gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Rüyada kocaman burun görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman papağan görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman yatak görmek istediği evde oturacağına, daha çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman uçak görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalettir.

Rüyada kocaman karpuz görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet eder.

Rüyada kocaman sinek görmek canının ve malının garantide olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments